Våra ledord

Mötas

På M3 Gym lyfter personalen blicken och säger "hej" och "hej då" till alla medlemmar. Hos oss ska alla bli sedda. Vi vill mötas över generationerna och det tillmötesgår M3 Gym med ett stort och brett utbud av aktiviteter och en gynnsam prissättning för att stimulera alla i familjen till möjligt medlemskap för att skapa den speciella hemma och familjekänsla.

 

Motionera

Det spelar ingen roll om du är motionär eller elit, ung eller gammal, vill träna ensam eller i grupp, styrka, kondition eller balans och rörlighet. Vår målsättning är att ha ett komplett träningscenter där vår ambition är din bästa träningsupplevelse.

 

Oavsett hur gammal du är och om du inte har tränat tidigare i ditt liv reducerar och förebygger träning fysiska och psykiska förändringar. Låt träningen bli en del av vardagen, hellre 2 gånger i veckan kontinuerligt långsiktigt än 6-7 gånger i veckan under ett år och sedan inte träna alls.

 

Vi vill stimulera till en allsidig motion. Styrka, kondition, explosivitet, rörlighet och balans.

 

Må bra

Vi tror på balans mellan träning, kost och vila. Vi tror på både fysisk och mental stimulans. Som friskvårdsföretag ställer vi oss bakom ett sunt tänkande vad gäller individers hälsa. Därför samverkar vi med dem som vill jobba mot samhällsproblem som doping, osunda kroppsideal och ohälsa. Vi vill skapa en fördomsfri miljö med mycket glädje och skratt tillsammans med våra medlemmar.

 

Någonting för alla

Kontaktinformation

Adress:  Värdshusvägen 11, 181 63 Lidingö    Telefon:  08-546 990 04    E-post:  info@m3gym.se 

Följ oss

Gilla oss på Facebook  Gilla oss på Instagram  M3 Gym på Youtube