Signe Höglund

Platschef, Leg. Naprapat, Idrottskonsulent

 

”Tar du dig inte tid att träna så kommer du någon gång bli tvungen att ta dig tid att vara sjuk.” hitta en träningsform som får dig motiverad så löser sig resten!

 

Utbildning

Idrottskonsulent Bosön IFHS

Personlig tränare

Leg Naprapat

Leg Massör

Skidlärare

Mental coching

 

Om mig

Jag brinner för träning och hälsa och där tuffa utmaningar driver mig framåt. Jag sätter personliga mål och gillar att töja på mina gränser. Sälj, personal, ledarskap och service är något som ligger mig varmt om hjärtat. Jag finns här på M3 för att jag vill skapa en personlig träningsanläggning med stort hjärta. Målet är att ALLA ska  känna sig hemma och vi jobbar för att alla medlemmar ska ha "sin tränare". Lycka är att kunna ge 100% service som i slutändan får kunden att bli positivt överraskad. M3gym har allt under samma tak, Vi erbjuder anpassad träning för såväl barn, senior, motionär som elitidrottare.

 

Jag driver eget som Naprapat/ frilansar åt Aftonbladet och jobbar här på M3gym som platschef. Jag tränar själv för att både bli metalt och fysiskt stark, jag varierar min träning för att jag vill att min kropp ska var stark, frisk och fungera som ett färdmedel..Jag sätter egna mål och anmäler mig då och då till lopp för att utmana mig själv. Mig finner ni på min lediga tid, i skogen, på berget eller vid havet. Jag hämtar min energi ifrån outdoorträning och min passion i livet är alpint, längdåkning, tennis och löpning.

Behöver du motivation eller ha hjälp att nå dina mål då har du kommit rätt!

 

Kontakta Signe

070-523 19 88

signe@m3gym.se

Kontaktinformation

Adress:  Värdshusvägen 11, 181 63 Lidingö    Telefon:  08-546 990 04    E-post:  info@m3gym.se 

Följ oss

Gilla oss på Facebook  Gilla oss på Instagram  M3 Gym på Youtube