Det här är M3 Gym

Hej !

Mitt namn är Benny Johansson och jag driver, som ägare och VD sedan 15 år tillbaka, en personlig hälsoklubb med förstklassig service och ett begränsat antal medlemmar på Regeringsgatan 65 (Europahuset) i centrala Stockholm. De första 10 åren genom bolaget Master Training AB tillsammans Daniel Westling (Numera Prins Daniel) och sedan under företaget Exclusive Training i Stockholm AB tillsammans med Anders Eriksson.

 

Då vi nu har hittat en väldigt bra plattform med stabila kunder och en väldigt kompetent personal, känns det väldigt inspirerande att vi fått möjlighet tillsammans med AB Cisterna/Wallfast AB, få skapa ett komplett friskvårdscentrum utifrån mina 24 års erfarenhet i branschen.

Vi kommer driva friskvårdsklubben under namnet M3 Gym (Mötas-Motionera-Må bra), vidare kallat M3. M3 kommer bestå av ca 1500 kvm och har formats för att kunna ta emot uppemot 3000 medlemmar.

 

Vi har under projektets gång träffat ägare och ledning på Futuraskolan och förstått deras och andras stora behov av en ny gymnastiksal. Därför har vi anpassat gruppträningssalen till en gymnastiksal med förvaringsmöjligheter av tillhörande utrustning. Detta medför en mängd fördelar, bla

• Tillgodose Futuraskolans behov till gymnastik, 4-5 klasser om dagen, 5 dagar i veckan

• Möjlighet att ta emot andra föreningar och olika grupper för olika aktiviteter

 

Allt detta sammantaget passar väldigt bra ihop med vår vision att starta en väldigt personlig och familjär samlingsplats för hela Lidingö, men framförallt för boende och arbetande i närområdet. Vi vill samtidigt bli en bra och attraktiv arbetsgivare och utnyttja samarbetsfördelar med andra omkringliggande företag.

Kontaktinformation

Adress:  Värdshusvägen 11, 181 63 Lidingö    Telefon:  08-546 990 04    E-post:  info@m3gym.se 

Följ oss

Gilla oss på Facebook  Gilla oss på Instagram  M3 Gym på Youtube